čtvrtek 10. září 2009

Beyond the Secret

Mother Teresa once said: "I was once asked why I don't participate in anti-war demonstrations. I said that I will never do that, but as soon as you have a pro-peace rally, I'll be there."
And This is IT! :)) Říkám to stále. "Sklenice je VŽDY zpola plná" Nikoli "poloprázdná"...To je ono...To je ten klíč...malé hnutí mysli...a působí jako "zázrak", blesk z čistého nebe, lék na všechny bolístky...Myslet pozitivně.
Doufám že budou další díly a natočeny jen a jen s vůlí a k vůli pomoci pochopit, uchopit a použít - energii, vlastní a pak i okolní... Doufám ale, že další díl již nebude spíše "ego centricky" směřovaný, ale naučí ostatní jak "povýšit" tento dar a práci s ním..tuto zkutečnost, která nás obklopuje a kterou díky "železné košily zvyků" není většina lidstva schopna uchopit díky cílené řekněme "dezorientaci" z venčí a "vnitřní ego-dezorientaci" :) vnitřní.
Nejde přeci o to "já, já a po mě nic"...jde o to "já se uzdravím, zametu před svým prahem, vyčistím stůl (jistě že obrazně řečeno) a to samé budu předávat dál"...
Protože platí pravidlo č. dvě: "Dej a bude Ti dáno"..."Přej a bude Ti přáno"...!
Osobně děkuji tvůrcům za pokračování a těším se na další. A kdo ví, třeba namluvím "českou verzi" a kdo ví, třeba po nocích utvořím cz titulky, které by se hodily...Každopádně :) Thank U! and Enjoy like Me :)