čtvrtek 19. března 2009

RAY is or not GAY...and...? It Matters?? :)

Je to prostě tak a ne jinak. Nikdy jsem moc neřešila svoji řekněme "orientaci". Orientuji se výhradně na lidské, zvířecí a jiné bytosti...a na to bohužel zatím žádný ekvivalent přirovnání či zařazení není. V lidské říši je těchto méně než ve zvířecí. Jak to vypadá za hranicemi atmosféry...netuším :) Každopádně nazvala bych svoji skupinu "RAY"... A proč ne :))) Je skupinou, v níž se mohou identifikovat všichni bez rozdílu rasy, vyznání a orientace...všichni napříč vesmírem. Jen jediné musí mít společné. Touhu pomoci.(Nikoli "po moci", res. po moci ano, ale v míře..tj. po moci nutné k pomoci) Touhu po poznání. Všeobjímající soucit a samozřejmě cílenou práci na sobě sama, tedy...nedělat druhým bytostem co nechci aby dělali mě...tedy přestat s konzumací masa a tím napomáhání hrůzným činům nejen na svém těle, ale i s podporováním firem, které zpracovávají cokoli z živých bytostí v bezmírné honbě pouze za osobním ziskem. Nikoli za touhou pomoci celku a smírně a harmonicky řešit veškeré. O podpoře společností páchajících pokusy na zvířatech nemluvím. Opravdu Vám přijde "normální" někoho beztrestně stahovat z kůže? Nejen za mrtva ale i zaživa? Je hrozné co nyní řeknu, protože si nedokáži představit bolest, hrůznost, bezpráví, bezmoc a vše s tím spojené, neb by se mi muselo srdce zastavit či rozskočit hrůznou, ale v mnohém co se dnes páchá ve světě na "hospodářských zvířatech" jsou Hitlerovi praktiky procházkou růžovým sadem...spíše se to blíží k praktikám soudruha Stalina. Prosím nebraňte se podprahově shlédnutí těchto činů, buďte v obraze, zpočátku Vás to může šokovat, ale po sléze Vás to posílí v úsilí a rozhodnutí "cokoli" podniknout. Třeba pouze, ale to je paradoxně "z nejdůležitějšího" začít sám u sebe!!! Ale zpět k pokusům na zvířatech. Jsem pro uzákonění možnosti tyto dělat...dle závažnosti trestné činnosti...na lidech, kteří překročí zákon a nelitují svého činu. I lidem takto konajícím má smysl pomoci ještě za jejich života splatí co napáchali nemyslíte. A třeba odebráním nakradeného majetku a nashromážděných peněz k použití potřebným, nebo jednoduše poskytnutím "sebe sama" ke splacení možných hrůzností spáchaných. Je to prosté. Proč mají být mimo právo a zákon dána nebohá zvířata, jejichž intelekt je roven intelektu dítěte...i výše...záleží na druhu...(a kdo má právo toto posuzovat na druhou stranu..mluvil jste někdo osobně se zvířetem jejich řečí?? Na třetí stranu, kdo žije v "úzkém" vztahu se zvířetem moc dobře ví, že pro něj má mnohdy větší cenu než kdokoli z lidí...) Takže tak. Berte to jako můj osobní "coming out" do rodiny "RAY" :))) Když už potřebujete vědět a znát kdo je kým a čím a s kým :)))
Takže ANO...Kaczeka is RAY!
So YES...Kaczeka is RAY!

Mrs. Degeneres is a delight - Paní Degeneres je - radostnopůvabněrozkošnědelikátní.

Degeneres continues her year-long domination of all media (following a cross-country stand-up tour, an HBO special, a show-stealing turn in Finding Nemo and the successful launch of her daily talk show in September) with this new humor collection, winningly preserved on audio. The laid-back, observational comedienne's stream-of-conscience musings gain additional zest from her wry and adroit delivery. Some of her funniest material is in throwaway lines, dropped with an easygoing deadpan delivery. ("My favorite exercise is walking a block and a half to the corner store to buy fudge. Then I call a cab to get back home. There's never a need to overdo anything.") Her smart and funny routines point out absurdities in everyday life. ("Batteries are packaged as though the manufacturers never want you to get to them. On the other hand, take a good look at a package of light bulbs. Thin, thin, thin cardboard that's open on both ends.") Whether offering tips to cover social embarrassments or grousing about parallel parking ("What better way to do something you're already a little leery about doing than by doing it backwards?"), Degeneres is a delight.
Kdo Ellen nezná, musí ji poznat. Přeji ji pouze a jen ať vše jde dle jejích představ a hlavně ať vzrůstající popularita a s tím ruku v ruce i chca necha spojené jisté "tkaničky" moci a možností nezastíní její talent a osobu a vše používá se stejným stylem a způsobem jako doposud. Co dokázala je opravdu obdivuhodné.
PS. Prosba ke "kupování" nikoli pouze "stahování si" kvalitních prací umělců, vědců etc. etc. Stáhněte si pro orientaci, ale to nejkvalitnější prosím podpořte koupí. Zaslouží si ocenění za svoji práci - nemyslíte?? Nekvalitní brak si nic jiného než stahování samozřejmě nezaslouží..o tom nemluvím :))(mimochodem ani to není zadarmo, že ? Stahování "braků" je v ceně účtu za rapidshare řekla bych :)) ) ale kvalita zaslouží ocenění. Proto linky u všeho berte pouze a jen jako "ukázku a navnadění" k Vaší budoucí koupi. Jak říkal jeden můj starý přítel pan Denker: "Umění je třeba zaštiťovat před tím, co jej ohrožuje". Jednou ze "záštity" jsou i peníze. Na Vás je zvážit, do čeho budete investovat a co či koho budete podporovat. Děkuji nejen za Vaši přízeň, ale především za Váš čas...(pro Ty z Vás, jež dočetly až sem ;) Namaste Kaczeka