středa 27. července 2011

NA JAKÉ FREKVENCI VIBRUJEME...TAKOVÍ JSME...;)


Na jaké frekvenci vibrujeme, takový jsme...via. www.freshness.cz

30 je pocit viny
50 apatia
75 smútok
100 strach
125 túžba
15o hnev
175 pýcha
2oo je odhodlanie, nebojácnosť
250 nestrannosť
310 ochota
350 prijatie
350 odpustenie
400 pochopenie
500 láska
540 radosť
600 mier
700 až 1000 osvietenie

Ak už toto vieme, tak je nám jasne, aké emócie sa musíme snažiť vyvolať v sebe, aby sme si zvýšili ich frekvenciu.

Ľudia na vyšších vibráciách (pýcha) ľahko ovládajú ľudí s nižšími vibráciami (pocit viny) - základný princíp klerikálnej moci. Samozrejme pri takomto zneužívaní nedokážu postúpiť sami na vyššiu úroveň.

Je jasne, že ak vyvolávame nízke, tak tým spôsobujeme v iných odozvu a preto je pravda, že odpustenie ma silu liečiť a láska (pretože na vyššej frekvencii) prekoná choroby - tie majú nízku frekvenciu na frekvencii 4oo sa dá liečiť svoj strach a takto idú frekvencie vyššie a vyššie.

Frekvencie vieme zvyšovať rôznymi spôsobmi, musíme sa to naučiť. Ľudia, ktorí sú na nízkej frekvencii, nerozumejú tým, ktorí sú na vyššej (!) takže niekedy je potrebne sa snažiť im zvýšiť frekvenciu tak, ze sa mi sami znížime na nejakú "medzi-úroveň" napr. namiesto hanby v nich vyvolať hnev a v tej chvíli potom vyvolať lásku - skokom to je ťažké....

Naše vibrácie ovplyvňuje aj strava.

Blízko nuly sú produkty 5 rádu - anorganické minerály a akákoľvek pevná hmota (piesok, hlina, ale napr. i soľ)
30 -150 sú produkty 4 rádu - pozostatky organizmov 3 rádu - ich svaly a šľachy (voláme ich neutrálne mäso) 150 - 200 produkty 3 rádu - živé telá živočíchov a ich šťavy (krv)
200 - 600 produkty 2 rádu - rastliny a plody
600 - 800 produkty 1 rádu - voda, slnko
800 - 1000 základný zdroj potravy - PRÁNA Vidíme, že v tejto vibračnej hierarchii sa tvoria jednotlivé produkty vždy z vibračne vyšších.

PRÁNA sa transformuje do slnečného svetla a vody z ktorých vyrastie rastlina, ktorú zje živočích, po smrti zostane jeho mäso a sa rozpadne. Na konci je hrubý nestráviteľný materiálny odpad. Ľudia radi kombinujú. Už štipka soli ulahodí našej chuti, ale znehodnotí vibrácie stravy - čím viac soli tým viac klesnú vibrácie.

Rovnako jesť zeleninu s mäsom je energetický nezmysel. Z takého obeda sa nedá "vytiahnuť" vyššia frekvencia ako 200 .... hoci veľa ľuďom je i to dosť :-( Tepelná úprava prispieva k rozkladu vibrácií. Zvlášť rastliny ňou strácajú "kontakt" z druhým rádom ktorý ešte v čerstvo odtrhnutej rastline žije.

Tieto poznatky využívali kedysi dávno šamani, keď pri obetách jedli surové ešte živé mäso (3 rád) - získali odhodlanie, nebojácnosť, ale mohli tým aj pomôcť dostať sa ľuďom s extrémne nízkymi vibráciami z ťažkých chorôb. (za to že sme to nesprávne pochopili platíme doteraz úplne nelogickou túžbou po mäse - máme vieru, že mäso nám pomôže.)

2 rád: najnižšie je koreňová zelenina a plody (orechy a pod), vyššie nadzemná (zelená) zelenina, najvyššie ovocie.

Zatiaľ potrebujú naše telá minerály ale príjmime ich v organickej (2 rád) a nie anorganickej (5 rád) forme!

Pre ľudí Nového veku sú vhodné výhradne potraviny prvého a druhého rádu a hľadanie cesty k základnému zdroju potravy - PRÁNE.

Osobitná kapitola sú nápoje a "nápoje". Voda prenáša akékoľvek vibrácie (viď napr. Dr. Emoto) čokoľvek vo vode rozpustíme, pripravíme ju vybračne na úroveň zdroja. Napríklad presladené drinky plné rafinovaného cukru sú v 5 ráde. Mäsové polievky a vývary v štvrtom, čaje, maceráty v treťom a len ČISTÁ voda dokáže poskytnúť vibrácie v 2 ráde!