středa 25. února 2009

Naomi Wolf

http://naomiwolf.org/
Naomi Wolf is the author of seven books, including the New York Times bestsellers The Beauty Myth, The End of America and Give Me Liberty. She has toured the world speaking to audiences of all walks of life about gender equality, social justice, and, most recently, the defense of liberty in America and internationally. She is the cofounder of the Woodhull Institute for Ethical Leadership, which teaches ethics and empowerment to young women leaders, and is also a cofounder of the American Freedom Campaign, a grass roots democracy movement in the United States whose mission is the defense of the Constitution and the rule of law.

The End of America by Naomi Wolf

The End of America 2008

http://www.imdb.com/title/tt1294790/
"USE IT or LOSE IT"
Může se zdát "nepochopitelné" pro nezúčastněného člověka někde ve středu Evropy, o čem to celé vlastně je. Je to pouze a jen o EGU a o MOCI. A pravdou je, že ne "psychopati" ale "sociopati" mohou za většinu příkoří, zločinů, vražd etc a etc... V tomto blogu bych ráda "těm vnímavějším" prokázala službu, kterou mi bohužel nikdo v dobách stavby "mého měřítka hodnot a mé mozaiky poznání" uceleně nebyl schopen nabídnout. Proto se snažím sem přidávat dle mého názoru "z nejzajímavějších" a "nejucelenějších" a "nejpravdivějších" výpovědí a informací z celého spektra světového dění.
Nezdá se mi totiž vhodné prokazovat hlupákům službu mlčením..či smlčováním faktů. Naše vláda by měla otevřít oči a vystoupit konečně z "tučného" hnízdečka mělkých strkanic o vše ostatní jen ne o "pravdu", "vlastenectví", "úctu", "morálku", "právo" a "moudrost"... A zvážit možné následky nejen "svých"činů. Po shlédnutí a důkladném studiu filmů zde vzpomínaných Vám bude přesně jasná odpověď na otázku...např. "Proč NE americký radar v Čechách"... Pak budete moci rozkrýt chobotnici a odpovědi na Vaše možné otázky se Vám sami objeví na základě ucelených srozumitelných informací, které v těchto z mého pohledu "geniálních" filmech(dílech) najdete. Je důležité uvědomit si všechna "pro" i "proti"...nebojovat s moudřejšími ješitností, ale oslavovat je a chránit. Toto jest pro českou povahu sice oříškem zdá se mi, ale věřím v dobro a nepřestanu doufat ať jakkoli naivně, že vychováte-li i toho největšího hlupáka v míru, lásce a odpovědnosti. Stane se z něj "dobrý člověk". Přes to všechno jsou zde věci, které neovlivníte, nebo ano, ale velmi důkladným studiem a prací na sobě sama, kterou bohužel 80 procent lidí není schopno. Toto Vám dojde např. při hlubším studiu samotné psychologie člověka etc a etc..nebo shlédnutí např. filmu "Das Experiment (2001)".
http://www.imdb.com/title/tt0250258/
http://en.wikipedia.org/wiki/Das_Experiment
Většina lidí se totiž chová dle stejného či podobného modelu. Bohužel mnohdy jsou zneužívani nejen jako "hloupý dav si to žádá", "kobylky" či "podhradí". Prosím Vás pouze o jediné, kdos dočetl až sem "Disce aut discede" Bez urážek, pohrdání či jiných nectností...neznalost zákona totiž neomlouvá. To jen já jsem velmi naivní...ráda bych lidi přesvědčila o neubližování planetě a ostatním živým bytostem jako jsou zvířata...a opomněla jsem fakt, že lidé nejsou schopni udělat pořádek ve svých řadách. Kdyby tomu tak totiž bylo, nebylo by tolik diktátorů psychopatů a sociopatů, patolízalů a převlečkabátníků ve vládách. To je ale bohu-žel historický problém, rodový problém "řádů, ismů, věr a nauk" jež v určitých podobách přetrvaly věky a více méně..až na pár vyjímek jsou tím "evel-em" na této zemi. Jakousi zkostnatělou sub-sociopatickou instancí, která jako nemoc požírá vše a má to i za svůj cíl v dobách budoucna. V podstatě jsme sice prach a v ten se obrátíme, ale nebylo by lepší žít ve větší harmonii s duchem?? Je-li to pouze má vidina. Pak je to hold asi pravda, že jsem si jednoduše...spletla planetu :))))))))).
WANNA WATCH IT? :) ASK ME FOR IT! Chceš to shlédnout? :) Zeptej se mě na to!