středa 25. února 2009

The End of America 2008

http://www.imdb.com/title/tt1294790/
"USE IT or LOSE IT"
Může se zdát "nepochopitelné" pro nezúčastněného člověka někde ve středu Evropy, o čem to celé vlastně je. Je to pouze a jen o EGU a o MOCI. A pravdou je, že ne "psychopati" ale "sociopati" mohou za většinu příkoří, zločinů, vražd etc a etc... V tomto blogu bych ráda "těm vnímavějším" prokázala službu, kterou mi bohužel nikdo v dobách stavby "mého měřítka hodnot a mé mozaiky poznání" uceleně nebyl schopen nabídnout. Proto se snažím sem přidávat dle mého názoru "z nejzajímavějších" a "nejucelenějších" a "nejpravdivějších" výpovědí a informací z celého spektra světového dění.
Nezdá se mi totiž vhodné prokazovat hlupákům službu mlčením..či smlčováním faktů. Naše vláda by měla otevřít oči a vystoupit konečně z "tučného" hnízdečka mělkých strkanic o vše ostatní jen ne o "pravdu", "vlastenectví", "úctu", "morálku", "právo" a "moudrost"... A zvážit možné následky nejen "svých"činů. Po shlédnutí a důkladném studiu filmů zde vzpomínaných Vám bude přesně jasná odpověď na otázku...např. "Proč NE americký radar v Čechách"... Pak budete moci rozkrýt chobotnici a odpovědi na Vaše možné otázky se Vám sami objeví na základě ucelených srozumitelných informací, které v těchto z mého pohledu "geniálních" filmech(dílech) najdete. Je důležité uvědomit si všechna "pro" i "proti"...nebojovat s moudřejšími ješitností, ale oslavovat je a chránit. Toto jest pro českou povahu sice oříškem zdá se mi, ale věřím v dobro a nepřestanu doufat ať jakkoli naivně, že vychováte-li i toho největšího hlupáka v míru, lásce a odpovědnosti. Stane se z něj "dobrý člověk". Přes to všechno jsou zde věci, které neovlivníte, nebo ano, ale velmi důkladným studiem a prací na sobě sama, kterou bohužel 80 procent lidí není schopno. Toto Vám dojde např. při hlubším studiu samotné psychologie člověka etc a etc..nebo shlédnutí např. filmu "Das Experiment (2001)".
http://www.imdb.com/title/tt0250258/
http://en.wikipedia.org/wiki/Das_Experiment
Většina lidí se totiž chová dle stejného či podobného modelu. Bohužel mnohdy jsou zneužívani nejen jako "hloupý dav si to žádá", "kobylky" či "podhradí". Prosím Vás pouze o jediné, kdos dočetl až sem "Disce aut discede" Bez urážek, pohrdání či jiných nectností...neznalost zákona totiž neomlouvá. To jen já jsem velmi naivní...ráda bych lidi přesvědčila o neubližování planetě a ostatním živým bytostem jako jsou zvířata...a opomněla jsem fakt, že lidé nejsou schopni udělat pořádek ve svých řadách. Kdyby tomu tak totiž bylo, nebylo by tolik diktátorů psychopatů a sociopatů, patolízalů a převlečkabátníků ve vládách. To je ale bohu-žel historický problém, rodový problém "řádů, ismů, věr a nauk" jež v určitých podobách přetrvaly věky a více méně..až na pár vyjímek jsou tím "evel-em" na této zemi. Jakousi zkostnatělou sub-sociopatickou instancí, která jako nemoc požírá vše a má to i za svůj cíl v dobách budoucna. V podstatě jsme sice prach a v ten se obrátíme, ale nebylo by lepší žít ve větší harmonii s duchem?? Je-li to pouze má vidina. Pak je to hold asi pravda, že jsem si jednoduše...spletla planetu :))))))))).
WANNA WATCH IT? :) ASK ME FOR IT! Chceš to shlédnout? :) Zeptej se mě na to!