sobota 22. ledna 2011

OVLIVŇOVÁNÍ REALITY - Vadim Zeland

KDO CHCE HLEDÁ ZPůSOB - KDO NECHCE HLEDÁ DůVOD
"THE CREATIONS OF OUR MIND SHOULD BE A BLESSING, NOT A CURSE TO MANKIND" Albert Einstein
Vadim Zeland -Ovlivňování Reality
Ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení. V prvním ze tří dílů se seznámíte s tím, jak je uspořádaná realita světa jako celku i každého z nás jako jednotlivce. Pochopíte, že ve vesmíru existují paralelně různé možnosti. Je třeba vědět, že svůj osud si můžeme sami tvořit a vybírat to, co chceme prožít. První část vysvětluje, jak to probíhá a jaké zákony zde působí. o Knihy ke stažení a k nahlédnutí zde
OK...I´m reading it now and I´m SIMPLY AMAZED...THANK U MR ZELAND!!! ;)
The book called "Reality Transurfing" by russian quantum physicist Vadim Zeland. Have you ever heard about Reality Transurfing?
Many people relate "Reality Transurfing" with "The Secret" movie. Transurfing is not an idea, and it did not emerge from anywhere. It is ancient knowledge that has reached us from distant millennia.
Amazon's description of Transurfing: "It describes a new way of looking at reality, indeed of creating it. It provides a scientific explanation of the laws that help you do this, building up a scientific model, speaking in detail about particular rules to follow and giving important how-to tips."
What do "YOU" think about it? :)) ;)