neděle 22. března 2009

Copyright - Autorské právo

Nepovolené kopírování článků a to i jejich částí bez písemného svolení autora, je závažným porušením autorských práv a je po právní stránce trestné! Toto sledujeme a jakékoliv zjištěné prohřešky jsou a budou dle rozsahu a způsobu kopírování předávány našemu právnímu zástupci. V minulosti tímto byla JUDr. Veronika Křesťanová, Dr.

Hey U ! IMPORTANT PS !

PS. Informace k linkům na tomto blogu i jinde ;). Jsou zde pouze pro Vaši orientaci a možnost v horší kvalitě shlédnutí a rozhodnutí se, zda toto je to, co zaslouží Váš obdiv, čas i peníze. PPS. Prosba ke "kupování" nikoli pouze "stahování si" kvalitních prací umělců, vědců etc. etc. Stáhněte si pro orientaci, ale to nejkvalitnější prosím podpořte koupí. Zaslouží si ocenění za svoji práci - nemyslíte?? Nekvalitní brak si nic jiného než stahování samozřejmě nezaslouží..o tom nemluvím :))(mimochodem ani to není zadarmo, že ? Stahování "braků" je v ceně účtu za rapidshare řekla bych :)) ) ale kvalita zaslouží ocenění. Proto linky u všeho berte pouze a jen jako "ukázku a navnadění" k Vaší budoucí koupi. Jak říkal jeden můj starý přítel pan Denker: "Umění je třeba zaštiťovat před tím, co jej ohrožuje". Jednou ze "záštity" jsou i peníze. Na Vás je zvážit, do čeho budete investovat a co či koho budete podporovat. Děkuji nejen za Vaši přízeň, ale především za Váš čas...(pro Ty z Vás, jež dočetly až sem ;) Namaste Kaczeka

Earth Hour

Take Action
Earth Hour
What you can do Turning your lights off for an hour is a great start. However, there are many other things you can do to make Earth Hour 2009 a success.
Sign Up Now. Become a part of Earth Hour and get useful tips and tools to reduce your carbon footprint everyday Tell A Friend. Better still – tell them, your family and even your work mates. Encourage them to sign up. Email them a link to this website and mobilise even more people! Tell Your Story. How is climate change affecting your family and your community? We want to hear how you're becoming part of the solution. Run your own Earth Hour. Download our quick guide for how to run Earth Hour in your city or town. It's easy! Your Earth Hour. What will you be doing at 8.30pm on Saturday March 28? We're keen to know what you have planned for Earth Hour 2009. If you'd like to share your plans with Earth Hour and the media, then please send us an email describing with as much detail as you can what you have planned to myearthhour@earthhour.org. Don't forget to include your name, where you live (City and Country), and your contact telephone number including your country code. Blogger Tool Kit: Create a blog post about the importance of global action on climate change and how participation in Earth Hour can make a difference.
Co můžeš dělat v Čechách? :)
To samé co jinde...Zhasnout světla a věnovat hodinu boji proti klimatickým změnám 28.března 2009/20:30 hod. 20 Březen, 2009 - 09:56